Νήματα PDO & COG

Τί είναι τα νήματα PDO & COG

Tα νήματα είναι μια ασφαλής μέθοδος lifting που μειώνει την χαλάρωση του προσώπου και του σώματος χωρίς επέμβαση. Οι κατηγορίες των νημάτων είναι PDO και COG τα οποία είναι 100% βιο – απορροφήσιμα. Είναι μια ιδανική μέθοδος για τα άτομα που δεν επιθυμούν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση τα οποία έχουν ήπια αλλά και σημαντική χαλάρωση.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα!
Βιντεο Θεραπειας

Πώς λειτουργούν τα νήματα;

Τα νήματα PDO μέσω του υποστηρικτικού πλέγματος ανορθώνουν και υποστηρίζουν τους ιστούς του προσώπου και του σώματος. Γύρω από τα νήματα παράγεται κολλαγόνο και ελαστικές ίνες που δημιουργούν ένα φυσικό και ισχυρό πλέγμα το οποίο διατηρείται ακόμη και όταν τα νήματα απορροφηθούν. Έτσι το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, πιο πυκνό και ενυδατωμένο.

Πού μπορούν να τοποθετηθούν τα νήματα;

Τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις περιοχές του προσώπου, ρυτίδες μετώπου, <πόδι> της χήνας, ρινοπαρειακές, προγούλι, στη γραμμή της γνάθου όπου επιτυγχάνεται ανόρθωση και στο λαιμό όπου επιτυγχάνεται σημαντική σύσφιξη όπως και στο ντεκολτέ. Στο σώμα γίνεται εφαρμογή στο στήθος, γλουτούς για ανόρθωση, σε βραχίονες στα χέρια, σε μηρούς και κοιλιά για σύσφιξη.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα νήματα PDO & COG;

Τα νήματα COG έχουν θεαματικότερα αποτελέσματα σε σχέση με τα απλά νήματα (PDO) εφόσον επιτελούν επιπλέον ανάρτηση και αποτελούν ένα βήμα πριν το lifting προσώπου. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην έχει την μέγιστη διάρκεια του χειρουργικού lifting αλλά έχει μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και λιγότερες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα νήματα COG δίνουν την δυνατότητα έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες;
Μπορώ να συνδυάσω τα νήματα με κάποια άλλη θεραπεία;
Azalee
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή  09:30 - 20:30