Θεραπεία ματιών Eye Flash

Eye Antitox Technology

H τεχνολογία Eye Antitox είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και ενεργών συστατικών, που εξειδικεύεται σε αποκλειστικά για τα προβλήματα και την ευαισθησία της περιοχής γύρω από τα μάτια. H Eye Antitox αποτελεί συνέργεια δράσεων ενεργών συστατικών με δράσεις όπως:

  • Antiaging – Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τη γήρανση
  • Antiswelling- Αποσυμφορεί οιδήματα
  • Brightening- Καταπολεμά μαύρους κύκλους και φωτίζει την επιδερμίδα
  • Anti-irritant- Προστατεύει από ερεθισμούς και ερύθημα
  • Antipollution- Προστατεύει από την περιβαλλοντική ρύπανση
  • DNA Protection- Προστατεύει το DNA από βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία

Cosmetic Drone Technology

Η παραπάνω διαδικασία ενισχύεται και με την καινοτόμο τεχνολογία Cosmetic Drone, που συνδυάζει τη στοχευμένη "Antiaging" δράση των συστατικών, Cu-Palmitoyl Heptapeptide-14 & Heptapeptide-15 Palmitate, με το πλέον προηγμένο σύστημα μεταφοράς τους στην επιδερμίδα.
Το X50 Antiaging Cosmetic Drone είναι μία κάψουλα, από αδρανές πολυμερές με ενκαψυλιωμένo στο εσωτερικό του, το συστατικό Cu-Palmitoyl Heptapeptide-14 με εξωτερικούς προσδέτες πλοηγούς. Η τεχνολογία Heptapeptide-15 Palmitate έχει την ικανότητα να επιλέγει με ακρίβεια το κύτταρο στόχο, δηλαδή, τους Ινοβλάστες στην περιοχή των ματιών, και να απελευθερώνει τα συστατικά στο εσωτερικό του κυττάρου μέσω της ενδοκυττάρωσης.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί τη βέλτιστη λύση για λείανση των ρυτίδων και αύξηση της ελαστικότητας στην περιοχή των ματιών διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συνέργεια ενεργών συστατικών

Παράλληλα με τη συνέργεια των τεχνολογιών, η δράση ποικίλων στοχευμένων δραστικών συστατικών προστατεύουν τον δερματικό ιστό από ελεύθερες ρίζες, αποτρέπουν τη λιπιδική υπεροξείδωση που προκαλείται από την UV ακτινοβολία, μειώνουν το ερύθημα, συσφίγγουν και φωτίζουν την επιδερμίδα με ασφάλεια.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κύρια δράση
Δευτερεύουσα δράση
Ενδείξεις
Αντενδείξεις
Τύποι δέρματος
Διάρκεια συνεδρίας
Συχνότητα εφαρμογών
Azalee
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή  09:30 - 20:30