Φάχραβαρ Αλέξανδρος

Ιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Δρ. Φάχραβαρ Αλέξανδρος είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, με πολυετή εμπειρία και δραστηριοποιείται στη κλινική και αισθητική ιατρική από το 1989. Εξειδικεύεται στην αντιγήρανση μέσω πολλαπλών θεραπειών όπως, οι μεσοθεραπείες, Υαλουρονικό Οξύ, Botox, Νήματα PDO & COG.

Παράλληλα, στο τομέα της λιποδιάλυσης, η τεχνική Lipolaser είναι μία απολύτως ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος.  απώλειας τοπικού βάρους, αδυνατίσματος αλλά και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος Cavitation ή αλλιώς Σπηλαίωση είναι η πιο σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος εξαφάνισης του τοπικού λίπους. Είναι η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων χαμηλής συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού.

Μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του πάνω από 4.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα, με τη χρήση των μεθόδων FUE και FUT. Η μέθοδος FUE, απευθύνεται στην άμεση εξαγωγή τριχοθυλακίων (Follicular Unit Extraction). Αυτό συνεπάγεται, πως ότι ο ιατρός παίρνει απευθείας τις τριχοθυλακιακές μονάδες, οι οποίες περιέχουν από 1 έως και 5 τρίχες. Αυτές, αφαιρούνται από τη δότρια περιοχή με ειδικά κυλινδρικά, μικροσκοπικά εργαλεία και στη συνέχεια, μεταμοσχεύονται σε άλλο σημείο της κεφαλής. Ωστόσο, η τεχνική FUT αφορά την αφαίρεση τμήματος τριχωτού από τη δότρια περιοχή. Δηλαδή, δημιουργεί μία ευθεία ουλή στη δότρια περιοχή, η οποία, κρύβεται εύκολα κάτω από τα μαλλιά.

Ο ιατρός Φάχραβαρ Αλέξανδρος, εξειδικεύτηκε ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών του συνεχίζει να συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια και να παρακολουθεί σεμινάρια εξασφαλίζοντας έτσι την εξέλιξη των γνώσεων του και την ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην κλινική και αισθητική δερματολογία.

Το διάστημα 2000-2002 εκπαιδεύτηκε και απέκτησε δίπλωμα βελονισμού. Επίσης, από το 2007-2009 συμμετείχε σε έρευνα για Θεραπεία PRP (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία) και εφαρμογή. Το 2012-2015 επικεντρώθηκε στη διάγνωση καρκινωμάτων του δέρματος μέσω δερματοσκόπησης και διάγνωσης σπίλων, καθώς επίσης και στην διάγνωση και αντιμετώπιση αυτοάνοσων νοσημάτων.

Azalee
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή  09:30 - 20:30