ΦΑΧΡΑΒΑΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΦΑΧΡΑΒΑΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Ο Δρ. Αλέξανδρος Φάχραβαρ είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος με πολυετή εμπειρία καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο της κλινικής και της αισθητικής ιατρικής από το 1989. Εξειδικεύεται στην αντιγήρανση (Mεσοθεραπείες, Υαλουρονικό, Botox, Νήματα PDO & COG), στη λιποδιάλυση (Lipolaser, Cavitation) και στην μεταμόσχευση μαλλιών. Μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του πάνω από 4.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα.

Το διάστημα 2000-2002 εκπαιδεύτηκε και απέκτησε δίπλωμα βελονισμού. Επίσης, από το 2007-2009 συμμετείχε σε έρευνα για Θεραπεία PRP (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία) και εφαρμογή. Το 2012-2015 επικεντρώθηκε στη διάγνωση καρκινωμάτων του δέρματος μέσω δερματοσκόπησης και διάγνωσης σπίλων, καθώς επίσης και στην διάγνωση και αντιμετώπιση αυτοάνοσων νοσημάτων.

Όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών του συνεχίζει να συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια και να παρακολουθεί σεμινάρια εξασφαλίζοντας έτσι την εξέλιξη των γνώσεων του και την ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην κλινική και αισθητική δερματολογία.

Azalee
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή  09:30 - 20:30