CAVITATION

CAVITATION

Το CAVITATION ή αλλιώς Σπηλαίωση είναι η πιο σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος εξαφάνισης του τοπικού λίπους. Είναι η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων χαμηλής  συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού.

Το πεδίο υπερήχων δημιουργεί μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα που στη συνέχεια με τη βοήθεια του φαινομένου της σπηλαίωσης, διογκώνονται και εκρήγνυται προκαλώντας την διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Το λίπος υγροποιείται και αποβάλλεται από τον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα οδηγεί στην μόνιμη καταστροφή λιποκυττάρων και στη στοχευμένη λιπόλυση.

Είναι μια καινοτόμα θεραπεία για την απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, η οποία αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση. Εκτός από τους υπέρηχους, το cavitation μέσω των ραδιοσυχνοτήτων πίεσης και αναρρόφησης απομακρύνει την κυτταρίτιδα και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ευρέως γνωστό ως «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» καθώς δεν περιλαμβάνει κάποιου είδους επέμβαση.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος όπως:

  • Κοιλιά
  • Γλουτούς
  • Άκρα
  • Πόδια
  • Λαιμό
  • Πρόσωπο

Προετοιμασία:

Πριν τη θεραπεία μπορεί ο ασθενής να καταναλώσει επαρκή ποσότητα νερού, ώστε μετά μέσω της διούρησης να αποβάλει ταχύτερα ο οργανισμός τα ρευστοποιημένα λιποκύτταρα.

Απαιτούμενος χρόνος:

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά. Βέβαια αυτό εξαρτάται από ασθενή σε ασθενή και η ακριβής απαιτούμενες συνεδρίες καθορίζονται κατόπιν συζήτησης με το έμπειρο προσωπικό του Azalee. Βέλτιστα αποτελέσματα σημειώνονται από 8 έως 10 συνεδρίες και φυσικά ανά περίπτωση.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και συνιστάται 1-2 φορές την εβδομάδα.

Εάν το Cavitation συνδυαστεί και με άλλες μεθόδους λιποδιάλυσης όπως Lipo-Laser και Drainage τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Το βασικό πλεονέκτημα της θεραπείας Cavitation είναι ότι τα αποτελέσματα της, κρατούν για πάντα! Καθώς δεν μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων αλλά τα διαλύει! Επομένως για όσο διάστημα ο ασθενής παραμένει στα κιλά του, στα σημεία θεραπείας δεν θα συσσωρεύσει ξανά λίπος.

Η έμπειρη ομάδα του Azalee είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία! Επικοινωνήστε μαζί μας για να πείτε τέλος στο τοπικό λίπος!