Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

  • Home
  • Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣΔερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

Θέλετε να μάθετε ένα από τα μυστικά των Celebrities; Θέλετε να λάμπετε χωρίς φίλτρα αλλά και χωρίς μακιγιάζ; Τότε κλείστε άμεσα το ραντεβού σας  για δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Εφαρμόζεται από εξιδεικευμένο προσωπικό – δερματολόγους ή πλαστικούς χειρούργους και είναι μία ανώδυνη και ασφαλής μέθοδο εάν δεν θέλετε να κάνετε χημικό peeling και να χρειάζεστε χρόνο αποθεραπείας.

Η δερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική ιατρική μέθοδος και πρόκειται για έναν ιατρικό καθαρισμό αφαιρώντας επιφανειακές στιβάδες – δηλαδή των νεκρών κυττάρων – στο σημείο της εφαρμογής χωρίς να τραυματιστεί η επιδερμίδα. Είναι μία από τις αγαπημένες θεραπείες ανδρών και γυναικών καθώς έχει άμεσα αποτελέσματα!

Η θεραπεία δεν γίνεται με ατμό αλλά με την ειδική κεφαλή που εφάπτονται οι μικροκρυστάλλοι. Με ελεγχόμενες κινήσεις «σαρώνει» κάθε σημείο του προσώπου απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα, ρύπους, σμήγματα και λιπαρότητα. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης βελτιώνοντάς έτσι τα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και τις ουλές από ακμή.

Μετά το τέλος των συνεδριών το δέρμα δείχνει λείο, καθαρό και λαμπερό, μειώνοντας σημαντικά τα ενοχλητικά σημάδια και τις πανάδες. Είναι μία απλή διαδικασία διάρκειας μίας ώρας και ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην καθημερινότητα του χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους εξαρτάται από ασθενή σε ασθενή. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία μπορείτε να δείτε μία πιο λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα, ωστόσο προτείνεται ένας ολοκληρωμένος αριθμός θεραπειών 4-6 εφαρμογές περίπου ανά είκοσι ημέρες. Η κατάλληλη περίοδος για την θεραπεία της δερμοαπόξεσης είναι τον χειμώνα αν και μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες με παραπάνω προσοχή από τον ασθενή. Πρόκειται για μία θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες καθώς νεότερες ηλικίες μπορούν να αποκτήσουν καθαρό και λείο πρόσωπο ενώ οι μεγαλύτερες λάμψη που διαρκεί!

Κλείστε ραντεβού και επισκεφθείτε το ιατρείο Azalee! Εμείς θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τη θεραπεία και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.